Zübeyde Hanım Anaokulu
Bağlarbaşı Mahallesi 44.Sokak Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak, üretken bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmektir.

MİSYON

Biz Zübeyde Hanım Anaokulu olarak 37-66 aylık çocukların Millî Eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda vatanını milletini seven sağlam karakterli nesiller olarak her alanda çocuklarımızın kendi geleceğimiz olduğu bilinciyle eğitim veren bir kurumuz.

BAŞARILAR

2010-2011 eğitim öğretim yılında okulumuz tarafından ilk defa başvurulan (DOĞAKA) “Dünyayı Yeşile Boyuyorum” adlı kabul edilen projemiz en üst seviyede uygulanarak amacına ulaşmıştır. 2011-2012 eğitim-öğretim yılında EDEP-Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi uygulanarak anaokulları içerisinde birincilik kazanılmıştır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim